štvrtok 11. augusta 2016

Čistiaca kefka na tvár SANITAS

Ahojte :)

dnešný príspevok bude venovaný čisteniu pokožky tváre. Na trhu je v súčasnosti už dosť veľké množstvo čističov na tvár - konkrétne mám na mysli čističe s rotačnými kefkami, ktoré majú za úlohu tvár vyčistiť - ceny sú rôzne od pár eur (čističe z ebay) až po stovky eur. Dnes vám chcem predstaviť čistiacu kefku na tvár Sanitas, ktorú som si kúpila v Lidl. Cena bola 12,99 € (čo je myslím dosť nízka cena za to, čo dokáže), vyrobená je v Nemecku. Čaro takéhoto čistenia spočíva v tom, že pleť vyčistí niekoľkonásobne účinnejšie než ručné čistenie.


Balenie pozostáva z:
  • ručného prístroja,
  • dvoch batérií,
  • kefkového nástavca pre normálnu pokožku,
  • kefkového nástavca pre citlivú pokožku,
  • kefkového nástavca pre hĺbkový peeling.

Kefka je využiteľná na každodenné čistenie a starostlivosť o tvár (ponúka jemné a hĺbkové čistenie pórov pokožky tváre). Má 2 stupne rotácie: krúživú rotáciu pre jemné čistenie, oscilujúcu rotáciu pre obzvlášť dôkladné čistenie. Kefka ponúka 2 rýchlostné stupne. Kefkové hlavice sú odnímateľné vďaka čomu je čistenie kefkových hlavíc a aj samotného tela kefky veľmi jednoduché. Veľmi praktické je, že prístroj je vodeodolný. Nabíjanie je riešené batériami, ktoré sú súčasťou balenia. Súčasťou balenia sú aj 3 kefkové nadstavce: pre každý typ pokožky, pre citlivú pokožku a hĺbkový peeling. Na omak sú štetinky skutočne veľmi jemnučné a na pleti nespôsobili žiadne podráždenie.



























Ako používať? 
Prístroj používam nasledovne: najskôr navlhčím hlavicu kefky a tvár vodou. Na navlhčenú tvár nanesiem čistiaci gél (používam Garnier Pure) - prístroj sa neodporúča používať bez navlhčenej kefky, pretože by to mohlo mať za následok podráždenie pokožky! Následne priložím jemne prístroj k tvári a rovnomernými pohybmi čistím pokožku tváre. Tvár si rozdelím na 3 zóny: ľavá časť tváre, pravé časť tváre (zachádzam mierne aj na krk), čelo a nos - každú z týchto častí čistím cca 20 sekúnd. Mňa kefka dokonale zbaví pozostatkov make-upu, nečistôt a odumretých kožných buniek. Týmto spôsobom prečistím celú tvár - okrem očných partií, lebo tam je kožička veľmi, veľmi jemná. Po skončení kefku opláchnem prúdom vody a nechám samovoľne vyschnúť. A to je koniec. Jednoduché nie? Myslím že je to veľmi príjemný a jednoduchý spôsob, ako zabezpečiť čistosť, hladkosť a žiarivosť pokožky. 

Výsledky
Po prvom použití bola moja pokožka zbavená suchej odumretej kožtičky v okolí nosa a čela. Pleť som mala dokonale jemnú a mäkkú. Po dlhšom používaní (nepoužívam každý deň, ale cca 3x do týždňa) okrem už spomenutého sledujem aj mierne zmenšenie pórov, ale to kefku používam len mesiac, uvidíme o pár mesiacov :)

Za mňa môžem kefku Sanitas určite odporučiť :) a čistenie tváre pomocou čistiacej kefky (nielen tejto) jednoznačne odporúčam tiež.

♥N♥


PS: Ak chcete dostávať novinky z blogu a nechcete premeškať žiadny príspevok, tak "lajkujte" moj facebook TU.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára